Prikazuje se svih 4 rezultata

Prikazuje se svih 4 rezultata

Kategorije i filteri
Zatvori

Castrol Engine Shampoo / 300ml

105,51 kn uklj. PDV
105,51 kn uklj. PDV
100,23 kn
Castrolovo sredstvo za ispiranje motora tretman je prije zamjene ulja sa snažnim sredstvom za čišćenje (PCA) koje uklanja do 85 % suspenzije u motoru, omata čestice prašine i pomaže da se slobodno ispuste te priprema motor za novo ulje. Castrol Engine Shampoo se može upotrebljavati u svim benzinskim, diesel i turbo diesel motorima. Pomaže održati čistoću i učinkovit rad motora. Ne sadrži otapala i jednostavno se koristi bez gubitka vremena. Castrolova jedinstvena formula PCA pomaže ukloniti naslage suspenzije s metalnih površina motora bez oštećivanja ključnih uljnih brtvi. Jednostavno ulijte u motor tijekom servisa prije ispuštanja starog ulja, ostavite u praznom hodu 10 minuta (ne pomicati vozilo dok se vrši čišćenje), a zatim ispustite ulje. Castrolovo sredstvo za ispiranje motora čisti suspenziju i prljavštinu motornim uljem. Preporučena količina od 300ml je dostatna za 3 - 6 litara motornog ulja. Za količine iznad 7 litara potrebne su dvije bočice Castrol Engine Shampoo / 300ml. Ne smije se koristiti u rotacionim, i dvotaktnim motorima!
Zatvori

Pantherol Antifreeze Blue G11- 5L

98,90 kn uklj. PDV
98,90 kn uklj. PDV
93,96 kn
Pantherol Antifreeze Blue G11 (koncentrat -76*C) je baziran je na koncentratu monoetilen-glikola. To je posebno sredstvo za zaštitu od zaleđivanja za rad hladnjaka u ljetnim i zimskim uvjetima s trajnom zaštitom od zaleđivanja i hrđe (za uporabu u svim godišnjim dobima). Sadrži vrhunsku zaštitu od korozije i hrđe (s pojačanom zaštitom od korozije). Ne sadrži nitrite, amine i fosfate. Antifriz     Voda     Ledište 40%           60%        -23°C 50%           50%         -37°C 60%           40%         -52°C
Zatvori

LIQUI MOLY CERA TEC – 300 ml

132,90 kn uklj. PDV
132,90 kn uklj. PDV
126,26 kn
CERA TEC JE VISOKOKVALITETAN TEHNOLOŠKI PROIZVOD NAMIJENJEN ZA KERAMIČKU ZAŠTITU ZA SVE VRSTE MOTORNIH ULJA. CERA TEC SMANJUJE TRENJE I TROŠENJE MOTORA ZAHVALJUJUĆI KERAMIČKIM SASTOJCIMA KOJI SU OTPORNI NA VISOKA KEMIJSKA I TERMIČKA OPTEREĆENJA. TAKOĐER ZAUSTAVLJA DIREKTAN ''METAL NA METAL'' KONTAKT, TE NA TAJ NAČIN PRODUŽUJE RADNI VIJEK MOTORA. EFEKT SMANJENOG TRENJA TAKOĐER SMANJUJE POTROŠNJU GORIVA, KAKO KOD BENZINSKIH, TAKO I KOD DIESEL MOTORA. JEDNOPAKIRANJE JE DOVOLJNO ZA 5 LITARA MOTORNOG ULJA. CERA TEC SE DODAJE MOTORNOM ULJU I SAMO SE U NJEMU MIJEŠA. CERA TEC PRUŽA EKSTREMNU ZAŠTITU OD TROŠENJA I HABANJA SVIH POKRETNIH DIJELOVA MOTORA TE UMANJUJE TRENJE NA SVIM MOTORNIM POVRŠINAMA.
Zatvori

LIQUI MOLY PRO-LINE Engine Flush / 500 ml

60,94 kn uklj. PDV
60,94 kn uklj. PDV
57,89 kn
KOMBINACIJA POSEBNIH ADITIVA ZA ČIŠĆENJE ULJNOG PROSTORA OD NASLAGA NEČISTOĆE I ULJNIH OSTATAKA PRIJE IZMJENE ULJA. DODAJTE MOTORNOM ULJU PRIJE PROMJENE ULJA. NAKON OTPRILIKE 10 MINUTA RADA MOTORA U PRAZNOM HODU ZAMIJENITE STARO ULJE, PROMIJENITE FILTER ZA ULJE I ULIJTE NOVO MOTORNO ULJE U VAŠ MOTOR.