Prikazuje se svih 3 rezultata

Prikazuje se svih 3 rezultata

Kategorije i filteri
Zatvori

Castrol Fork Oil 15W – 0,5L

71,69 kn
71,69 kn
68,11 kn
Castrol Fork Oil 15W je visoko stabilno ulje za vilice, načinjeno od visoko rafiniranog baznog ulja i biranih aditiva. Štiti od habanja, korozije i efekta pjene. Castrol Fork Oil 15W preporučen je od strane Castrola za uporabu u svim vilicama motocikala (pogledati točne specifikacije u upustvima proizvođača). Štiti i njeguje brtve produžujući vijek trajanja, zadržava viskoznost na širokim temperaturnim razlikama. Može se miješati sa drugim Castrolovim uljima za vilice.
Zatvori

Castrol Fork Oil 20W – 0,5L

69,92 kn
69,92 kn
66,42 kn
Castrol Fork Oil 20W je visoko stabilno ulje za vilice, načinjeno od visoko rafiniranog baznog ulja i biranih aditiva. Štiti od habanja, korozije i efekta pjene. Castrol Fork Oil 20W preporučen je od strane Castrola za uporabu u svim vilicama motocikala (pogledati točne specifikacije u upustvima proizvođača). Štiti i njeguje brtve produžujući vijek trajanja, zadržava viskoznost na širokim temperaturnim razlikama. Može se miješati sa drugim Castrolovim uljima za vilice.
Rasprodano
Zatvori

Castrol Synthetic Fork Oil 5W – 0,5L

88,07 kn
88,07 kn
83,67 kn
Castrol Synthetic Fork Oil 5W je potpuno sintetičko ulje za vilice, dizajnirano za uporabu u cestovnim i off road motociklima. Štiti unutarnje dijelove vilice i brtvila od stvrdnjavanja, korozije i habanja. Nudi visoke performanse amortizacije vilica na širokom temperaturnom rasponu. Castrol ga preporuča za sve cestovne i off road motocikle svih Japanskih, Europskih i istočnih proizvođača motocikala.